Fiscale diensten

Natuurlijk willen we allemaal zo min mogelijk afstaan aan de belasting. Ik zorg ervoor dat uw aangifte goed wordt ingevuld en houd vanzelfsprekend rekening met alle fiscale faciliteiten en mogelijkheden. Mijn fiscale dienstverlening bestaat uit het verzorgen van de aangiften en het adviseren omtrent:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diensten

 

IB aangiftes particulieren

Naast het MKB verzorg ik ook de IB aangiftes voor particulieren en buitenlandse belastingplichtigen. Tevens kijk ik dan ook of er eventueel recht bestaat op zorgtoeslag en huurtoeslag. Dit alles voor het zelfde tarief!

 

MKB Administraties

Iedere ondernemer is wettelijk verplicht een deugdelijke administratie bij te houden. Indien tijdig bijgewerkt en goed uitgevoerd, is de administratie een belangrijke informatiebron.

Als professioneel administratiekantoor en belastingconsulente weet ik precies dat de administratieve lastendruk voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf hoog is. Door uw boekhouding en belastingaangifte, maar ook salarisadministratie en aangifte loonheffing volledig aan mij uit te besteden, kunt u zich weer concentreren op dat wat voor u belangrijk is: ondernemen

gallery/ordners-geordend
gallery/euromunt
gallery/belasting2_1