Na 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven op de financiële administratie in funkties als boekhouder/administrateur en hoofd financiële administratie, heb ik in 2009 besloten, mijn kennis en ervaring te bundelen in mijn eigen administratiekantoor.

 

No nonsens en een frisse aanpak staan garant voor een open en ongedwongen sfeer die door mijn klanten als zeer plezierig wordt ervaren.

 

Zowel voor het MKB, startende ondernemers, als particulieren met een IB aangifte staat mijn deur open en voorzie ik U graag van deskundig en helder fiscaal advies.


Mijn dienstverlening bestaat onder meer uit het verzorgen van de complete financiële administratie, waaronder de BTW-aangifte, het samenstellen van de jaarrekening en de IB aangifte.

Voor deze werkzaamheden hanteer ik vaste tarieven, gebaseerd op de omvang van de te verrichten werkzaamheden.

Dit is tenminste duidelijk en U weet vooraf waar U aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.
Daarbij zijn adviezen voor mijn klanten geheel gratis!


Het effect hiervan is dat klanten mij eerder zullen benaderen als ze vragen hebben over investeringen of andere fiscale vraagstukken, zodat het maximale resultaat bereikt kan worden.


Bij nieuwe ontwikkelingen binnen de wetgeving zal ik mijn klanten (die hierbij gebaat zijn) vooraf op de hoogte stellen, zodat ze hier eventueel op kunnen inspelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over mij

gallery/dsc00009
gallery/logobasis